FUTURA MARK 2 C
July 13, 2010
FUTURA MARK 3
July 13, 2010

FUTURA MARK 2

Η σχεδίαση της καρίνας είναι μοναδική στην κατηγορία της

Η καρίνα Futura (πατέντα της Zodiac) αποτελεί μια τέλεια πρακτική εφαρμογή της τεχνογνωσίας Zodiac. Περιλαμβάνει μια μεγάλης διαμέτρου κεντρική καρίνα και δυο αποσπώμενους, συμμετρικά εγκατεστημένους διαμήκεις πλωτήρες που απορροφούν τους κραδασμούς (και φουσκώνουν από το εσωτερικό του σκάφους).Το αποτέλεσμα είναι μια γρήγορη και άνετη πλεύση, καθώς οι πλωτήρες ταχύτητας μειώνουν την επιφάνεια τριβής του σκάφους και απορροφούν τους κραδασμούς που προέρχονται από τον κυματισμό.

Απίστευτες επιδόσεις

Η υδροδυναμική άνωση και οι μειωμένες τριβές που οφείλονται στην πρωτότυπη σχεδίαση επιτρέπουν στα σκάφη Futura να πλανάρουν εύκολα ακόμα και με πλήρες φορτίο και να επιτυγχάνουν αξιοσημείωτες ταχύτητες ακόμα και με μικρής ιπποδύναμης κινητήρες. Πράγματι ιδιαίτερα ευσταθή, τα σκάφη Futura μπορούν να διατηρήσουν σταθερή πορεία χωρίς πλαγιολισθήσεις ή φαινόμενα σπηλαίωσης, χαρακτηριστικά δηλαδή ιδιαίτερα σημαντικά όταν ο σκιέρ που έλκετε εκτελεί ελιγμούς σλάλομ. Έτσι, με απόλυτη αυτοπεποίθηση μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο τα θαλάσσια σιορ ή απλά να επιταχύνετε πάνω στο νερό. Ανοίξτε απλά το γκάζι και απολαύστε τα Futura στο στοιχείο του,

Μεγάλη άνεση

Μπορείτε να απολαμβάνετε την ευρυχωρία, την άνεση και την εξαιρετική ικανότητα στο πλανάρισμα που χαρακτηρίζουν τα σκάφη Futura, ακόμα και όταν αυτά είναι βαριά φορτωμένα. Ο μεγάλος αποσπώμενος σάκος πλώρης, ο προαιρετικός σάκος κάτω από τον πάγκο και ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος της κονσόλας διευκολύνουν την τακτοποίηση των διαφόρων ειδών πάνω στο σκάφος. Στις μακρύτερες διαδρομές ή κατά την έλξη σκιέρ μπορείτε να απολαύσετε την ομαλή και άνετη πλεύση τους, από την θέση οδήγησης χάρη στη μοντέρνας σχεδίασης κομψή κονσόλα-κατασκευασμένη από GRP και τα καθίσματα 3 θέσεων. Διατίθεται σε αλουμινένιο πάτωμα ή πάτωμα υψηλής πίεσης Η2Ρ.